lunch affär stora tuttar nära Malmö

Kom till Malmös mest centrala köpcentrum. Shoppa, fika eller besök någon av våra populära restauranger. Välkommen till På Ti Amo serverar vi god vällagad lunch, vardagar mellan 00 och Lunchen kostar , vid avhämtning . Ring 59 för. Planerna är stora och succesivt kommer ni att delges en hel del nyheter och aktiveringar på Missa inte att Anrika Tennstopet på Dalagatan har portarna öppna för lunch.I 20 år hade restaurangen stängt för lunch och av någon outgrundlig.

Lunch affär stora tuttar nära Malmö -

Njut i höst av en avkopplande weekend, med trerätters middag på vår skärgårdskrog och bo på havets yta på vårt flytande hotell. Kalkonsnäcka - 79 Kr Smördegsinbakad kalkonfärs. Johan och Krister med personal. Torsdag Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt. Måndag Currykyckling med jasminris. Mandelfisk med potatismos. Pannbiff med potatismos, gräddsås, stekt lök och lingon. Tisdag Stekt fläsk med: raggmunk. På Östergatan i hjärtat av Malmö hittar du vår butik. inspiration och ta del av spännande recept eller välj någon av våra färdiglagade rätter, perfekt till lunchen!. Välkommen till På Ti Amo serverar vi god vällagad lunch, vardagar mellan 00 och Lunchen kostar , vid avhämtning . Ring 59 för.

Lunch affär stora tuttar nära Malmö -

Hummerkonferens 1 kr. Klicka vidare för att se vad vi erbjuder som dagens lunchrätt. Johan och Krister med personal. Torsdag den 13 September- 95kr Stekt kalkonbacon serveras med raggmunkar och lingon. Förmiddagsfika Tvårätters lunch Eftermiddagsfika  3-rätters middag Del i dubbelrum Frukost. Hos oss finns alla förutsättningar för att göra din fest eller ert bröllop på västkusten så fantastiskt och unikt som möjligt.

Videos

Offentliga Skämmigheter 2 lunch affär stora tuttar nära Malmö

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Lunch affär stora tuttar nära Malmö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *